Mé dítě by v tom případě na soutěž prostě nejelo... A já bych měla dost práce s vysvětlováním, jak se může stát, že paní učitelka něco slíbí a pak to klidně nedodrží (budeš se snažit = nebudeš muset jet). Něco podobného jsem zažila sama jako dítě - učitelka mě v podstatě násilím strčila na jeviště. Zažila jsem i u svého staršího dítěte, že bylo nuceno se účastnit akce a tam jsem zasáhla. Tyto akce jsou dobrovolné a pokud dítě opravdu nechce, není důvod ho nutit.
Pokud má učitelka zájem, aby dítě jelo, má ho umět namotivovat. Pokud vidí, že opravdu nechce, podrazem to nevyřeší...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.