Kdysi zamlada (ve 24 letech) jsem 8 měsíců (tedy necelý školní rok) dopoledne učila plnou třídu 30 třeťáků a odpoledne pokračovala s plnou třídou jako vychovatelka v družině (skupina měla 38 dětí na cca 15 m čtverečních). Před vánocemi odešla kolegyně na operaci žlučníku, nastaly komplikace a do června se nevrátila, na zástup nikdo nebyl. Dala jsem to, ale neměla jsem vlastní rodinu, po příchodu z práce jsem něco snědla, něco opravila a padla do postele a byla grogy. Přípravy a opravy sešitů jsem dělala dílem doma a dílem v družině, kdž po 16 hodině bylo méně dětí. Měla jsem toho plné brejle, ale byla jsem v období před svatbou a po svatbě a peníze byly hodně třeba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.