Jsem negramot. Koupila jsem svojí první e-knihu přes Amazon, dělala jsem to přes počítač, a nedaří se mi jí přesunout do Kindlu, když na něm kliknu "sync and check for items", tak to nic nenajde. Poradíte někdo prosím? A taky jsem tu knížku nenašla vůbec nikde v počítači, jen kdesi na cloudu u Amazonu, což vůbec nevím co znamená a bojím se, že až vypnu počítač tak to v životě nenajdu a 30 dolarů v háji...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.