Já jsem utekla ze 13 let dlouhého ošklivého vztahu. Zhruba rok a půl jsem byla nešťastná z toho, jak to dopadlo, i když jsem rozumově věděla, že to nemělo budoucnost, sama jsem dělala psí kusy, aby to manželství nějak vypadalo a nechci se vrátit zpátky. Teď jsem pryč něco přes dva roky, rozvedení zatím nejsme a užívám si to. Žádného přítele nemám, jsem na to sama, ale je mi už fajn.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.