Z+2, Jako malé mě to znechutili kolednici, které jsem ani neznala, naši asi jo. A na zadku a stehnech mi udělali vždycky červené natekle pruhy od pomlazky z bužírky.... Pomohlo akorát vzít si flanelovou sukni s kanyrem.... Nějak jsem to nepochopila.
Naši je asi znali ani nevím, jak já se vztekala, že nikomu už otvírat nejdu.BR....úplně se mi ty hnusný zážitky 0-13 let vrátily. Po přestěhování to trochu pomohlo....chodili jen spolužáci.
Už léta otvírám jen známým.
Kluci ani jeden jo,koledovat nechodili a léta nechodí. Od školky to nesnáší. A odmítali tím kohokoliv tlouct= lehce použít, nějak jim to nesedlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.