Anett,
brala bych to, kdyby to někdo podal jako že farář přijde informovat o Velikonocích, protože právě pro křesťany je to hodně významný svátek. Takhle bych to uvítala. Ale zase bych to nebrala jako neutrální informování o víře a náboženstvích...to by zase jistě vypadalo jinak....
Všechno se dá a jak jsem psala, dokážu si představit více způsobů, jak tohle řešit, ale tady na základě vyjádření nesouhlasu s neohlášenou návštěvou už proběhlo kdeco, zesměšňování, bagatelizování, teď zase že by někomu vadilo neutrální informování o víře....
Tohle mi prostě vadí.
Ano, došlo k nejspíš ojedinělému jevu. Tak proč se to nepojmenovalo jako chyba, která se skutečně a nejspíš výjimečně (i když ne možná na té konrétní škole) stala, ale obrátilo se to proti těm, kdo si dovolili na tu chybu upozornit? A pak je z toho zase pro změnu děláno něco, co to vzhledem k souvislostem taky nejspíš nebylo, tedy informace o víře?
Pak ještě Monty taktně naznačí, že tu vlastně nevěřící nemají co diskutovat, protože ona taky nediskutuje v diskuzích o kočárcích, když ji to nezajímá....
Poslední dobou se mi dost těžko poznává, kam co kdo smí vlastně psát
.