Suplik, snadno si najdu praci v kancelari, ale tezko si najdu praci z domova za tyhle penize, i kdyz jsou o hodne mensi nez driv...ale mne dovolili pracovat skoro uplne z domova jen proto, ze jsem tam predtim makala jako sroub skoro 10 let do noci a vcetne vikendu...to by mi nedovolili nekde, kde by mne neznali
fakt se to neda vysvelit, zvlast nekomu, kdo nezna prostredi tehle firem, pardon
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.