Na základce jsem měla skvělou : matikářku, fyzikářku, chemikářku. Uměly vysvětlit, byli přísné, leč spravedlivé, jejich výklad byl plný názorných pomůcek a pokusů. ani jedna z nich neměla své oblíbence. Jan Amos by z nich měl radost. Plně jsem je docenila až poté, co vidím výuku těchto předmětů na základce svých dětí...
Na základce jsem měla bláznivého učitele HV. Nerada na něj vzpomínám. Nějak si mě vybral a vyléval si na mě své frustrace. Naštěstí učil jen tu hudebku. Na střední nás učil ČJ jeden homosexuál. Na všechny holky bez rozdílu byl nepřehlédnutelně zasedlý. Vybrané chlapce si zval do kabinetu, kde po nich požadoval drobné úsluhy sexuálního charakteru. Do jednoho spolužáka byl regulérně zamilovaný, na jeho hodiny si musel přesedat do lavice přímo před katedrou. Mezi studenty byl kupodivu velmi oblíbený. Ke konci našeho prváku se naštěstí vyměnil ředitel a ten nový ředitel tohoto češtináře na hodinu vyhodil - ještě před koncem školního roku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.