Anni,presne tak,moje zkusenosti jsou naprosto stejne. Je jedno co se deje a ze se ozves. Nezajima to nikoho. Na skolskem urade uz o urcitych ucitelech vi a stejne.. skodi dal. Prijdes si dost bezmocne,ze neni nikde zastani
u nas vloni lyzak -jedno velke fiasko,kde 90%deti dostalo norovirus, ucitele to neresili,nevolali lekare,neinformovali rodice,deti byly zavrene zdrave s nemocnyma na pokojich a nesmeli vychazet.. az zavolali domu a zamozni rodice zaplatili bus a poslali ho pro nemocne deti. Pozadovala jsem schuzi a vysvetleni, ale nikdy jsem se toho nedockala
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.