| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hanko, nevím, čistě podle mě nejde srovnávat, protože ne každá varná indukční deska je stejná, má stejné varné vlastnosti a stejně tak ne každá sklokeramická deska je stejná a má stejné vlastnosti.
Myslím si, že když si koupíš nejlepší varnou sklokeramickou desku a nebo nejlevnější indukční, tak se Ti dost dobře může stát, že budeš vychvalovat tu sklokeramickou, protože bude tak vyladěná, aby se dobře regulovala, rychle ohřívala - rozdíl ve funkcích a výbavě u levné a drahé (ať takové či makové) může být uživatelsky rozdílný... ~d~

To že máš nerezové hrnce neznamená vůbec, že by musely být vhodné pro indukci. Vhodné jsou pouze ty, u kterých se Ti k jejich dnu z venku přichytí magnet. ~;)

U mě by to znamenalo vyměnit tlakáč i různé rendlíky, pánvičky, takže jsme před 3 lety šli do Siemens sklokeramiky a jsem maximálně spokojená. Kamarádka hodně bojovala s indukcí, nadávala na dělání palačinek a smažení na ní... asi se s ní naučila, ale začátky měla vcelku krušné a spoustu hrnců, pánviček rozdávala, protože je nemohla používat.

Jinak také důvod, proč jsem ani moc neuvažovala o indukci byl ten, že v té době jsem na netu různě nacházela zmínky, že by to magnetické pole indukce mohlo ovlivňovat třeba srdce a "budík" na něm - v rodině máme srdeční problémy, takže jakékoliv další zbytné zátěži se ráda vyhnu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.