| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dlouho jsme zvažovali, zda dítě přihlásit na 6-ti leté gymnázium. Na poslední chvíli jsme se rozhodli, že ano.
Našla jsem na netu přihlášku, vyplnila jsem ji a 24.2. jsem ji odnesla na příslušné gymnázium. Tam mi řekli, že přihláška musí být oboustranná, vzadu musí být známky z vysvědčení potvrzené základní školou. To jsem na netu přehlédla, sekretářka mi dala nový formulář s tím, ať vše vyplníme znovu, necháme to potvrdit ZŠ a stačí, když to přineseme po jarních prázdninách.
Obě strany formuláře jsem pečlivě vyplnila a v pondělí jsem zašla na ZŠ. Domnívala jsem se, že sekretářka zkontroluje jestli známky souhlasí, bouchne na to razítko do příslušné kolonky a já to odnesu na gymnázium.
Sekretářka mi vynadala, že jdu pozdě a že už mi tu přihlášku potvrdit nemůže. Prý jsem ji ani vůbec neměla vyplňovat. Prý se to dělá tak, že ona by automaticky vyplněnou přihlášku vyjela z počítače. A vzhledem k tomu, že je po 1.3. už ji vyjet nemůže. Jenom dát razítko na mnou vyplněnou přihlášku prý nestačí. Výchovná poradkyně mi její slova potvrdila a navíc mi vynadala za to, co dítě vyrábí při výtvarné výchově. Ředitel nebyl přítomen, bude až ve čtvrtek, tak prý ve čtvrtek rozhodne, jestli tu potvrzenou přihlášku můžeme mít nebo ne.
Jsem z toho zmatená. Skutečně je to tak jak říkají? Skutečně nestačí dát razítko na vyplněnou přihlášku? Ale proč mi potom sekretářka z gymplu tu nevyplněnou přihlášku dávala?
Každopádně, pokud mají na ZŠ pravdu, tak nás ta byrokracie spojená s automatizací jednou zahubí...~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.