Přidat odpověď
mám za sebou podobnou zkušenost někdy ve stejnou dobu, možná o kousínek dřív, nevím. Každopádně jsem ještě ani nebyla ua doktora, takže netuším, jaký tt to byl. Byly Vánoce, prvn ísvátek, jeli jsme k manželovým rodičům, špinila jsem, nebylo mi dobře, ale tak nějak neurčitě. Museli jsme jet - mladí, blbí, teď bych řekla, že je mi blbě a hotovo. Ale tenkrát... nejspíš to bylo aspoň o to rychlejší, jeli jsme vlakem asi 100 km, tma společenská návštěva u babičky, pak asi 50 km autem, to už mi bylo dost blbě a bylo jasný, že potrácím, dost krve, u tchánů už to nebylo na dlouho, ale pak přes 100 km vlakem domů.
Za pár dní mi nic nebylo, i to krvácení doešlo rychle. Nevím, čím jsem tenkrát myslela, ale asi ničím :) počkali jsme jeden normální cyklus a datum poslední menstruace si pamatuju pořád, 27. ledna, za měsíc od potratu jsem byla těhotná :)
k doktorovbi jsme šla někdy kolem 6.tt, abych nebyla při chřipkách v práci, a o tom prvním zážitku jsem ani neřekla.
teď bych k tomu doktorovi šla, ale až by to přešlo, pokud by teda nebyl problém, to bych šla hned
Předchozí