Přidat odpověď
V.T. pak bych se zašla zeptat za ředitelem, protože mi to taky přijde jako nešťastná náhoda. Jak píšu, já jsem za puštění o cca 20-10 minut dřív z vyučování v takovéhle speciální dny ráda, ale u nás je to 100% po domluvě s ředitelem, různé třídy končí jinak - je tam tuším až 20 minut rozptyl (u vás bych se tomu taky nedivila, kdyby o tom byl ředitel srozuměn) - je to z důvodu organizace obědů... Když totiž opravdu končí celá škola dřív, tak se z toho mohou v jídelně podělat. Spousta dětí pak jde domů raději hladová, protože nechtějí stát ve frontě na oběd na hodinu...
Absolutně nevím, jak se pak případně řeší takovéhle věci jako úrazy... u dětí, které na oběd nešly...
Nicméně nevím ani jestli nehraje roli spíše to, že se dítě pohybovalo v budově školy - možná je úplně jedno, jestli ještě bylo ve vyučování nebo nebylo, prostě cestou na oběd upadlo...
Co jste nahlásili na pohotovosti? Od doby úrazu dcery ve škole vím, že prvotní bylo, co jsme nahlásili tam. My uvedli rovnou jméno kluka, který dceru porazil... dál se to řešilo další den ve škole s ředitelem, zástupcem, dětmi...
Předchozí