Injekci ti dají klidně i jen proto, aby ses na ně usmála. Když chceš. Dokonce vím, že ošetřují i pod narkózou, když to jinak nejde. A ceny. No já nevím, jak jinde, asi nejlevnější nebudou. Ale nemám porovnání. Nikdy jsem nechodila k nikomu jinému než právě k paní majitelce a to už dávno v době, kdy byla ještě jinde. A díky bohu nemám kazy, tudíž prevenci mám zdarma. Hygiena je okolo 1000 Kč. Vím to jistě, byla jsem právě před týdnem a platila 1040.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.