Normalni smetana. Vzdycky ji nejdriv ohrej tesne pod var (mozno s vanilkou a vzdy oslazenou, snad bude fungovat i se stevii), pak odstav a po lzicich vmichavej do rozmichanych zloutku, teprve az si budou teploty blizko, nalej zloutkovou smes zpatky do smetany. Pomalu za staleho michani ohrivej do zhoustnuti. To je zaklad pro bezne smetanove zmrzliny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.