Tak já třeba dokážu luk ovládat na obě strany, i když přirozenější je pro mě držet levou a natahovat pravou, a pravda nejsem žádný přirozený extra střelec a možnost většího tréninku jsem nikdy neměla. Oko si přizpůsobuju ruce. Dominantní mám pravou ruku a levé oko, ale ta dominance pravé ruky není extra výrazná, v mnoha ohledech jsem, co se rukou týče, nevyhraněná. Respektive v porovnání s průměrným pravákem mám nepříliš šikovnou pravou a poměrně šikovnou levou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.