| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mišutko,
psala jsem,že je to asi něco jinýho. Moje děti nemají handicap, jen zneužívají toho že je to se mnou snazší. beze mě musí samy vyvinout úsilí a taky je to náročnější na čas.
Mladší syn te´d neměl ty svý desítky(ekvivalent jedničky) z biologie , neuměl se učit a občas ve škole chyběl, díky fotbalu. Jeho poznámky ze školy taky stály celkem za starou belu.
Koupila jsem mu studentskej blok ,takovej ten co má oddělený jednotlivý složky, barevně. Ukázala jsem mu, jak si látku ze školy přepsat, vždycky jen několik zásadních informací na jeden list papíru, to podtrhat zvýrazňovačem, K tomu připsat informace, který si zjistí třeba z internetu nebo z dalších zdrojů. Pak vzít kartonový kartičky a na to si vypsat nějakje výčet něčeho, co se hůř pamatuje, prvky, názvy apod....To si vzít ráno před testem do autobusu.
Pokud je ochotnej to respektovat a dělá to takhle nebo si najde svůj systém stejně účinnej,dostane desítku,ví to. pokud nechce, je línej, je mi líto-je to jeho věc.
Dělám to takhle se všema dětma. Ukážu cestu, pomůžu se systémem. Pravidelně se učit s nima nebudu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.