Jo taky tak, Svátek hojnosti jsem zhltla na jeden zátah. Je skvělý, a to jsme byla původně zklamaná že už není o Falconovi, ale Lindsay Davis opět nezklamala.
Taky potvrzuji to Dítě jitra, ten název není moc vypovídající, je to ze starého Egypta. I když já čtu úplně všechno o Hatšepsut, moje oblíbená historická postava, žena která vládla jako faraon.
Z české historie třeba od Ludmily Vaňkové Žena pro třetího krále o královně Richenze.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.