K tomu seznamu na dovolenou mám tip - udělat si tabulku v excelu se sloupcem na "koupit" a "vzít", u obou přidat sloupce "mám" - kde si můžeš odškrtávat, a hlavně! seznam uložíš do pc pod průhledným názvem Seznam dovolená a jen si ho vždy tiskneš. Mě to pomáhá, snadno ho vyhledám (nikdy nevím kam jsem to uložila) a stejně si vždy balím stejné věci. Jinak jsem zvědavá, co kdo napíše do diskuze, sama jsem se diagnostikovat nenechala...zatím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.