šmakoun je jen osolený bílek natvrdo:) Doma to chce vařit zvolna, aby to moc nebublalo, jinak se v bílku udělají dutiny a nevypadá to šmakounovitě. Mně se to nejlíp daří v té mikrovlnce na výkon rozmrazování, pak to krájím na nudličky, marinuju v sojovce a používám do stir-fry.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.