já myslím, že kouzlo small talku je v tom, že to člověk udělá zajímavý tomu druhýmu (a jasně že i sám sobě), ale marně si zkouším představit, jaký téma by mě nezajímalo nebo bych ho pokládala za ztrátu času, kterej bych stejně třeba pročekala před školou - podle mě nejde o to téma jako takový, ale o ten kontakt.
Asi bych těžko snášela akorát, kdyby ten druhej člověk byl zlej nebo fanatickej, což se mi zatím snad ale ještě nestalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.