Ano, jsem těžký introvert a proto mám v oblibě internetové diskuse, které mi umožňují v okamžiku sociálního přetížení odejít od počítače a pokračovat v konverzaci až ve chvíli, kdy dobiju baterky samotou bez mezilidské interakce
Myslím, že je to v časové trhanosti mých příspěvků docela zřetelně vidět.
Jako dítě jsem byla velmi neprůbojná, trochu jsem z toho vyrostla, ale nijak zvlášť, pořád jsem spíš neprůbojná a úspěšnost (ve smyslu pracovním a obecně výkonostním) se mi přihází spíš jaksi mimochodně, vyhledává si mě sama.
Ve většině kolektivů jsem nebyla ani extra oblíbená, ani neoblíbená, prostě tak nějak nevýrazná, obvykle trošku stranou, ale bez známek vyloučení, prostě trochu sama pro sebe z vlastní vůle. Extrémně neoblíbená jsem byla na druhém stupni ZŠ, kdy jsem byla obětí šikany (jak toho aktivního vyloučení, tak fyzické šikany) prakticky od prvního dne, kdy jsem do té třídy vstoupila (ocitla jsem se tam kvůli přestěhovní, na předchozích dvou ZŠ jsem tak nějak normálně žila).
Zbavila jsem se toho zase až přechodem na gympl, kde to bylo opět normální.
Na VŠ jsem myslím už byla spíš celkem oblíbená a teď v dospělosti se cítím taky převážně oblíbená. A sama mám taky drtivou většinu lidí spíš ráda než nerada
Proč se tu sdružujem my Odpadi?
No to je jednoduchý, tady nás může umlčet leda admin zabanováním, nikdo nás tu nevezme přes palici pantoflí, i kdyby měl chuť si do podobných odpadů švihnout, páč to po drátech a bezdrátech nemá tu razanci