Přidat odpověď
"Nepraktické mi přijde, aby na dětský divadýlko, výstavu nebo něco, co dítě rádo a pro dospělý je opruz šla víc než jedna osoba. "
No tak nevim, kde sis vydedukovala, ze s ditetem chodi 2 osoby na vyse uvedene. Napadlo te, ze proste kdyz se vychazi z praktickych MOZNOSTI, tak se omezi navstevy ZOO, divadylek ap. a vic osob nikam chodit nemusi. Ze vztahy se buduji jinym zpusobem, tobe napr. zcela na mysl nikdy neprichazejicim, protoze zijes jinak a ocekavas jine reseni.
Nepovazuju za nutne neco vysvetlovat nebo nase rodinne vztahy nejak obhajovat, nam to tak vyhovuje - proste prakticke moznosti: nic neni tak blizko, aby se tam clovek dostal bez auta. Napr. nejblizsi ZOO ode mne je v okruhu 150 km. Divadelko pro deti celkem mizive poradane, ev. ve skole/skolce, proste nejsou. Apod. A ze ja mam pocitac a detem se venuju uplne jinak, nez babicky v CR - proste pomoci techniky,m ktera je taky bavi a kde se ucim i ja neco od nich, zrovna jako ony ode mne. No a proste jejich rodice jsou soucasne doma, ze jo.
Předchozí