| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, dneska lip, i kdyz beham na zachod~a~ Ale najedla jsem se, tak dobry.

Vanocni darky, u nas je darek pes a pak uz budou jen malickosti. D chce novy hard drive, deti dostanou dost mekkych darku a asi nejakou hru na xbox + knizky. S panenkami si E hrala malo a ted uz teda vubec. Vubec neni jako ja~l~~:-D

Hodinky netusim. E ted dostala k narozeninam hodinky od mamky a miluje je. Ja si koupila pred par lety Esprit hodinky a jaksi neprezily dest!~8~ Ted zadne nenosim.

Ja kafe piju stridave podle toho, jak se citim. Treba je to zatezi, ze ho ted nepije. Ja ho nepila celou minulou zimu, fakt vubec.

Nooo, to je neco s pull ups~4~ Oni setri uplne nesmyslne. Ja si takhle uz leta kupuju HA na internetu, protoze moji mi odmitli dat, ze pry stoji o 10p na mesic vic nez ta, kterou mi nabidli jako nahradu~4~ Udajne uplne stejne slozeni, pritom mi na obliceji po deseti dnech naskakaly obri bedary, fakt veliky~a~ Takze holt jednou za pul roku me to stoji £30.

Musim pochvalit D, ze kvuli psovi uplne a totalne uklidil loznici a pokracuje detskym pokojem, vyhazujeme 3/4 veci, uzasny pocit~t~ Uz mame nahore hezky pripravenou crate, deti nadsene~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.