Půl roku je dlouhá doba, nevím, příjde mi to jako zlozvyk a vypadá to hrozně u tak velkého (tříletého) dítěte.
Dávala jsem dětem dudlík akorát na usínání, což mi opravdu pomohlo ušetřit nějaké ty nervy a čas, ale když usnuli, tak jsem ho vytáhla a nachystala na polštář na případné předčasné noční probuzení. U nás tedy postýlku opustil tak možná na spaní v kočárku. Byla jsem na mateřské 3 roky, takže jsem měla spoustu času věnovat se dětem, ne abych jim ve dne doma zacpávala pusu dudlíkem, natož na veřejnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.