Mně hned koncem prvního trimestru vylezlo břicho tak, že jsem se nevešla do kalhot, ale ještě bylo teplo, tak šly dlouho nosit sukně do gumy. Kromě jedněch těhotenských kalhot s nápletem jsem si ale koupila jen několikery punčocháče a nejpříjemnější jsou mi úpletové nebo pletené šaty a svetrošaty.
Ještě bych ocenila nějaké těhotenské legíny, ale třeba ty z HM jsou šité na ženy, co mají minimálně 180 cm a já bych potřebovala asi od dvacet centimetrů kratší. Zahrnuté vypadají děsně a odstřihnout a založit to zas nejde, protože u kotníků pak mám šířku, která je počítaná na lýtka a visí to jak kus hadru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.