Šla jsem na gymnázium v r. 1988 a hrálo se na to. Ne tolik jako o deset let dřív, ale hrálo a vědělo se, na jaké gymnázium mohu a na jaké ne. Dobré bylo, že v zásadě jsem na gymnázium mohla, ale nebylo to jisté do poslední chvíle. My se ségrou jsme měly dvě výhody, jednak nás měla v oblibě největší komunistka na základce, která na přijetí měla vliv a jednak jsem obě měly učitelky, které nebyly ve straně a solidarizovaly s našimi rodiči, takže nám daly ve spolupráci s hlavní komunistkou dobré posudky a šly jsme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.