Rozmyslam kedy by som pouzila pri nejakej vacsej veci spojenie "Manzel mi kupil..." Asi jedine keby islo o nieco co sa bezne neda kupit. Nejaka kniha po ktorej tuzim a je vsade vypredana, nejaku milu starozitnost o ktorej vie ze mi urobi radost, pripadne listky ktore su beznadejne vypredane...nieco kde nejde o peniaze.
Ja napr. nechapem ani niektore prispevky manzeliek typu "Strasne chcem pod stromcek nove lyze/mobil/kozuch/hodinky...ale to urcite nedostanem tak nic" Tak bud na to mam a kupim si to (mozem to dat aj pod stromcek) alebo nebudem ako male decko ze chcem nieco na co nemam. Ale mozno to pisu prave tie co spomina Kambala a cakaju ci sa muz milostivo nepleskne po vrecku a kupi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.