Ano přesně jak se cítí jak jim je... On řekne že je k moři vzal a to stačí a letos nepojedou což dodržel. Pak měl tolik práce že se nejelo a neletelo nikam . On se nedokáže vcítit do dětí to ja mu neustale říkam proč říkas ja musel doma tohle,mě delali rodiče tamto a proto jim udělam to same.. Říkam mu a jaké mas na to vzpomínky?Já teřba špatné ,moje dětství nebylo ukazkové,moje máma se o mě nezajimala a mám se snad chovat stejne?? Podivej se jak mě ty holky mají radi a jakou mají ze mě kamaradku..to ja v živote s mamou neměla. On si vybere s toho jeden problém a ten mi předhodí a řekne a proto na tebe holka držkuje...říkám mu že ja jsem taky držkovala..no aco...počkam až ji to přejde a až bude něco chtíti pak ji pripomenu jak se ke mě chovala.. To ze začatku on po mě chtěl a byl nepříčetny že po problému s dcerou jdu za ní,promluvím s ní..vynadam a bavím se s ni další den jakoby nic..a nemohla jsem mu vysvětlit že tady spolu žijeme a musime komunikovat a že je to moje dcera...ne nepřítel A on najednou začal i se svym synem?vynadal mu ale pak se sním bavil normálně a ja mu říkam že po mě chceš takovou věc se svym synem neděláš stejně...on nepřizna a řekne ale sebral se mu mobil a počítač..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.