| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo a ten pláč a litování učitelek jsem zažila hlavně tady na rodině, kdy některé se pokoušely přesvědčovat tady ostatní, jak sice odučí například 20 hodin týdně, ale dřou nad přípravou do školy do pozdních odpoledních hodin. Nevěřila jsem a nevěřím tomu. Chápu, že musí být nějaká příprava, ale nevěřím tomu, že zabere4-5 hodin denně, jak tu někteří prezentovali. Učitelky, které znám já, si na učitelství nejvíc pochvalují právě pracovní dobu, že jsou brzy doma a mají čas na děti. Nejvíc jim vadilo to, že ať udělají cokoli, vždycky budou rodiče s něčím nespokojení a ať udělají cokoli, nikdy to nebude dost. A také to, že se někteří učitele rozhodli ignorovat, a když se jim něco nelíbí, tak přeskočí učitelku jako zbytečný mezičlánek a jdou rovnou za ředitelem nebo dokonce zřizovatelem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.