| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vadí mi, když učitelka výrazně protěžuje děvčátka, na kluky pohlíží jako na obtížný hmyz, který je třeba nějak přežít
vadí mi, když učitelka dává rodičům nepokrytě najevo, že chápe, že jsou jen nevzdělaní primitivové, kteří by hloubku pedagogiky nepochopili a vlastně jen s obtížemi jsou schopni dítě zaopatřit
vadí mi, když učitelka s dětmi ve třetí třídě mluví jako se školkáčkama, používá výhradně zdrobněliny, div že nešišlá
tohle jsem jen těžko vydýchávala na zastupující učitelce mého syna, modlila jsem se, aby se co nejdřív vrátila "naše" zlatá učitelka ~;)

jinak obecně :
vadí mi, když dějepisářky vkládají vlastní subjektivní pohled do výuky a pak trvají na tom, že je to objektivní pohled a požadují jeho opakování
vadí mi oslovování dětí příjmením, pokud před ním nestojí oslovení slečno, pane (a nemyslím tím ironické)
vadí mi, když učitelé mluví s žáky jako s hlupáky, používají ironii, posměšky a nerespektují je (on i prvňák může mít na něco svůj názor)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.