Včera to ani nešlo, fakt nebylo na co, totální výmaz. Dneska už to je lepší, mláděti se trochu ulevilo, vytáhly jsme se na celé odpoledne ven, bylo hezky a teplo.
Navíc včera večer (a během většiny noci) fakt dost kruté bolesti hlavy, až jsem měla strach. Malé jsem jenom vysvětlila, co a jak, a kdyby se jí přitížilo, tak ať mě vzbudí, kdyby bylo zle i se mnou, tak ať zavolá z mého telefonu babičce. No, noc jsme nějak přežily, mě se nad ránem spustila krev z nosu a ulevilo se mi.
Ráno bylo moudřejší, dneska už jsme spolu zvládly i trochu uklidit i nakoupit. No, není to jednoduché, ale budeme zase fungovat. Jinak plány na léto/zimu/dovolenou/výlet - to je zatím nemyslitelné. Ale funguje aspoň v dohledné době - kroužek, kytara, můj trénink, setkání třeba s kamarádkou (musím se ozvat Sharien
) - to už naštěstí jde. Ono to zase půjde, jen přečkat to nejhorší a otřepat se. Teď to bylo sakra hluboké.
A zítra ráno musím vstát včas, namalovat si ksicht na obličej, ať si nechám udělat nějakou pěknou fotku a hned jdu zařídit novou šalinkartu. Na OP a ŘP dojde až v úterý, pak ještě v úterý otravovat novou MUDr. - no jo, možná se i na to těším.