tak on už-minimálně vnitřně-neby zadaný.
Pam pelo, já byla na kurzu bachovek....namíchala jsem si je i svým dětem. Ráda bych se to naučila. Tohle utrpení.....a celková přecitlivěliost v životě, by mi možná mohly pomoct být k čemu i ostatním. Pampelo, já už Ti psala a zase napíšu. Považuju tvé rady, pohled na život (teda politiku néééé, tam bychom se neshodly
) za inspirativní a moudré.
Blbý, že fakt v životě hrozně narážím na to, že se mám od všeho asi odprostit. Jednou mi v nedávné diskusi psala tuším Source, že má pocit, že jakmile přijde na nějaký princip, tak v okamžiku, kdy by bylo fajn ho aplikovat v životě, vesmír se pootočí a vše je jinak....tj i u mě. Řekla jsem si, že nemohu furt muže cpát do něčeho, co nechce (to projevování citů mně i dětem, komunikace....ho prostě musím jen "brát". Strašně se mi ulevilo.....a za 14dní byl pryč
. Atj se vším. V horoskopu (myslím se zajímáš) mám S_J kříž z Býka do Štíra. Tj ztráta všech hodnot, úcty, lidí....a to sedí (nechci se teda rouhat, vím, že objektivně jusem narozena do bezproblémové doby a zeměpisné šířky, ženy někde s Boko Haram ví opravdu, co tj zoufalství, které ani netušíme....a přesto mám okolo ráj a tak swtrašně vevnitř peklo, že je mi to až trapný (vůči nějaké vyšší síle
.