Děkuji za podporu, určitě to nevzdám a budu hledat dál. Už proto, že mě běhání začalo opravdu bavit.
Jen holt bude chvíli trvat, než si všechno pořádně rozmyslím a vyberu. V Trailpointu byli opravdu skvělí, poradili a zároveň mi nechali spoustu času na rozmyšlenou.
Slupko, rehabilitace mi (pevně věřím) pomůže od bolavé kostrče a zároveň doufám že mě tak nějak celkově srovná a zastabilizuje a naučí cvičit a posilovat ty správný svaly.
Já jsem zkoušela posilovat samostatně, podle různých videí a návodů na netu, ale většinou to dopadlo tak, že jsem si tím něco jiného zablokovala.
No a nejsem si jistá, jestli když se něco změní v celkový balanci a držení těla, jestli se něco taky nezmění v tom běhu, nejen k lepšímu, s tím jasně počítám
, ale i kvalitativně - jako že mi pak bude vyhovovat něco jinýho - je to dost laický pohled a jak to tak po sobě čtu, tak možná i nesmysl
.
Uvidím, zatím jsem na rehabilitaci byla třikrát a pocit z toho mám dobrý (a to přes to, že obecně nemám ráda když na mě někdo sahá).