Asi jsme ten vztah přechodili ... ale ani já ani on nejsme z těch, co se vrhají do dobrodružství, většinou nám větší rozhodnutí trvají. Na dům jsme dlouho šetřili, pak jej dva roky sami stavětli a pořád nějak nebyla vhodná doba. Ale já chci být taky někdy ta krásná princezna v bílých šatech ... Jednomu známému mě představil jako "to je má přítelkyně, jsme spolu už 15 let, ale vzití nejsme" ... a to bylo pro mě asi poslední kapka. Cítila jsem se z té věty dost mizerně - jako by potřeboval vážnost našeho vztahu zlehčit nebo co.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.