Na jedné akci jsem poznala ženskou, se kterou jsme se sblížily, máme hodně společného, staly se z nás kamarádky. Jenže během té akce jsem zároveň zjistila, že ona je milenkou jednoho známého, který je ženatý a jehož nevěra je veřejným tajemstvím. Dosud jsem tomu nevěřila a bránila ho, považovala jsem ho za světce. Teď jsem silně rozčarovaná z obou dvou a nevím, jak s tou novou kamarádkou (a zda vůbec) mluvit. Hnusí se mi takové vztahy a jejich aktéři a nejsem ani zastáncem tutlání, nikdy jsem nedělala mrtvého brouka. Ocitli jste se někdy v takové situaci? Jak byste reagovali?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.