Len jeeeee rada te vidim
ani nevim jak se nam ty dva mesice povedly, asi busy po delsi dobe...mela jsem taky chimeru jak blazen po navratu z Indie...bylo moc fajn, ten jih je opravdu jiny, vubec jsme nevideli zebraky - mela jsem strach kvuli E..ovsemdost ji prospelo videt ze voda jen tak netece tepla vsude, a ze se musi palit odpadky bo je vlada nesbira atd atd...je tam super levne, zili jsme si jak kralove...a lidi jsou tak mili a usmevavi, ze mi ted vischni tady pripadaji jak zrali na antidepresiva
kdyz jsme byli u tech znamych na dome, tak povyk v mestecku, nejsou zvykli na turisty, vsichni se nenapadne nahrnuli ven/do obchodu, mavali
, ale ne neprijemne jak v Tunisu, jsou fakt moc mili...je tam krasne jako v JAR,ale bez te zvlastni napjate atmosfery, bo je tam bezpecno. Nejlepsi byly vsude katolicke sochy a pamatnicky a vedle toho komunisticke billboardy, vlajky, graffiti, zatata pest atd atd..M.to vubec nezna, tak nechapal moji fascinaci
po navratu jsem chtela do CR, bo maly zvladal litani nejlip ze vsech (fakt zadny problem
), ale leteny by vysly na 2000
tak jsem se na to vykaslala...
ty jsi byla v CR cele leto?byly deti nakonec samy u vasich?
co noveho s praci, skolou?
ja lempl jsem to nechala na posledn chvili, dnes musim zaplatit kurz, vzala jsem si fakt ten level 1