| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nadchla jsem se, že naše městská knihovna e-knihy půjčuje, bohužel ve spolupráci s E-readingem, takže pouze pro ty jejich čtečky. Mám Kindle, další čtečku si kupovat nebudu. Z knihovny se to tedy dá půjčit i na tablet nebo mobil, ale to je oproti čtečce samozřejmě čtení o ničem. Byla bych ochotná platit klidně pětinásobný poplatek v knihovně, kdybych si mohla půjčovat knížky do své čtečky, většinu nových knížek už mají k dispozici i v el. verzi, takže nabídka je fakt široká.

Jinak pokud jde o ceny el. knih, přijdou mi taky vysoké. Ony se sice tváří, že jsou o nějakých 40% levnější než tištěné, což mi přijde optimální, ale přijde mi, že obchody ceny tištěných schválně nafukují, aby to pak jako vypadalo, že je ebook výrazně levnější. Viz ereading - tištěná kniha (Peter May) 349,-, e-book 189,-. Jenže stejnou knihu koupím jinde za 209,- tištěnou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.