Tak to buď ráda. Já mám k těm tlustým stehnům jetě křivý nohy. Takže si obleču kalhoty, ty se mi děsivě zkrabatí pod koleny a otráveně je zase v kabince sundám. Není to vidět jen u wide leg kalhot nebo z tenkého splývavého materiálu. Při současné módě slimových nohavic si nemám z čeho vybírat. Rifle kupuju bootcut, tam je to opticky lepší.
A pro zajímavost lněné kalhoty z CaA mi vydržely týden nošení než se prošoupaly. Teď mám z Marks and Spencer a odolávají již 3 týdny, nenosím je denně. A ano, v šatech mám odřená stehna...
Zhubnutí nepomáhá, je to prostě typ postavy, jedině že by ze mě byla anorektička a to mohu rovnou skočit pod vlak, to psychicky nedám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.