| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem už psychicky vyřízená. Už 14 dní u sousedů probíhá venkovní stavební akce - od 6,30 je rámus a až do večera.Je tam několik řemeslníků. Nejprve bourali a od rána se ozývaly rány, jak starý materiál odhazovali do přistavenýho konteinéru. V současné době od rána jede rozbruska, vrtačka, míchačka a sbíječka. Prostě furt slyším vrrrrrrrrrrrrrrr, uíííííííííííííí, zzzzzzzzzzzzzz, do toho mají puštěný rádio, který vyřvává, když zrovna nástroje utichnou. O prachu ani nemluvě. Denně otírám vnitřní i venkovní parapety a musím větrat minimálně, aby ten binec nebyl u nás. Dělají v podstatě hned vedle našich oken do kuchyně a obýváku. Jako jo, udržovat barák se musí, ale to je prostě každý léto od nějakých sousedů. Vloni měli velkou stavební akci druhý sousedi, ta trvala v podstatě od jara do podzimu a už nám říkali, že na příští rok chystají novou fasádu, což bude už třetí za těch 20 let, co tu vedle nás bydlí. Okna už měnili taky třikrát a střechu dělali dvakrát. Mezitím ještě jim kopala firma na zahradě bazén. A všechno je to v těsném sousedství a já už jsem z toho fakt unavená, chtěla bych mít klid, což prostě žádný rok není. Jen jsem se potřebovala vypsat, vím, že to musím zkousnout a vydržet, ale hrozně mě to štve, ten rambajz a prach a hulákající řemeslníci a velký auta a bagry atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.