Blábol. Ženské často nekojí, protože se jim nechce.. 1) musí být pořád u dítěte - flašku může dát třeba babička, ony se nemusí omezovat a jet třeba na dovču 2) můžou si dát vínečko, cigárko 3) jsou přesvědčené, že po sunaru bude dítě chrápat celou noc a ony nebudou muset krmit
Jo pak je ta skupina, která kojit nemůže, ale těch bych řekla je málo...
Dneska jsem byla s malým u pediatra a nechtěně jsem vyslechla rozhovor dvou matek... chtělo se mi fakt začít ječet "vy krůty, proč jste si to dítě vůbec pořizovaly!!!"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.