JAsně že je neurvalost držkovat na dámu dávajícího si páva na ulici. Bez ohledu na to, že móresy dotyčné dámy nejsou úplně prvotřídní. Přece pokud s těhotnou manželkou pouze kolem prochází a manželka zrovna třeba není na pokraji druhé doby porodní, což by ji rychlostně dost hendikepovalo, tak logické a zdvořilé řešení je přidat do kroku. Pokud snad s těhotnou manželkou vedle kuřačky stát nevyhnutelně musí, tak vždycky jde nejdřív začít po dobrém, když už jsem vyladěný tak, že cizí cigáro v exteriéru mě akutně ohrožuje, ne pouze obtěžuje do míry, kterou v rámci své úrovně jsem schopný překonat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.