"ale právě to zlo a dobro mi tady tak černobílé nepřišlo." - mě úplně hrozně - vždyť pan Habermann byl v tom filmu úplně svatý, bez jediné poskvrnky, bez rozmýšlení se obětující - ještě jeho žena a kamarád s manželkou - a všichni ostatní jako hyeny - jak češi, tak němci
"I když na pozadí upraveného a z velké míry smyšleného příběhu" - to mi na tom právě docela vadí - že se to tváří jako zfilmování skutečných událostí, měl by být spíše zasazen do smyšleného místa, se smyšlenými lidmi
"né všichni Němci byli špatní" - to je bezpochyby pravda
"né všichni Češi se chovali tak, jak náleží vítězům" - to je bezpochyby také pravda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.