Aha, moc díky, zkusím to prozkoumat, ty Zuzčiny stránky totiž tak trochu znám, čerpala jsem z nich inspiraci právě na tu kefírovou zakysanou smetanu, ona ji tam tedy má jako meziprodukt k výrobě másla se zákysem, ale u nás je vždycky větší zájem o tu zakysanou smetanu (je opravdu fantastická), takže na máslo většinou už nedojde. Tak já na to ještě mrknu, určitě tam najdu i víc informací. S kefírovým zrnem mi to totiž všechno přijde takové nějak jednodušší než s různými kulturami, syřidly atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.