Dělala jsem jogurt v jogurtovači ca 10 let, nyní se mi pokazil a dělám jej v elektrické troubě. Používám plnotučné krabicové mléko + jogurt s živými jogurt. kulturami (zvýrazňuji slovo živými). V případě nouze použiji i polotučné mléko, ale to je jogurt řídký. Mám zkušenost, že čím tučnější mléko(např. s přidáním smetany), tím hustší jogurt. A potom min 5 hodin v troubě při 40°C. Čím déle se "jogurtuje",tím je jogurt kyselejší a tím zdravější ( jsem četla)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.