Včera můj pět a kus leťák pronesl naopak: "Mami, my nikdy nebudeme mít nehodu a neumřeme. Akorát až nám bude 80 nebo 90 roků, že?" Samozřejmě jasná reakce na nějaké běžné reportáže o nehodách v každém zpravodajství atd. Holt na to téma té smrti je v tomto věku asi čas.
Osobně mám pocit, že život je čím dál tím komplikovanější i pro ty malé děti a že "útěkové strategie" jsou holt po ruce. Moje dítě rozhodilo i to, že dneska ho vezmu ze školky dřív a pak se tam zas po pár hodinách vrátíme na odpolední párty-rozlučku s předškoláky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.