| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tuhle blbost bych na konci roku neřešila. U nás ve škole je pro změnu holka, která je zvyklá z domu jen komandovat. Má na starost mladší sourozence tak to chápu, ale upřímně bych nechtěla jako žačka být s ní ve třídě. Komanduje mladší, starší (malotřídní škola) nedá pokoj ve třídě, při obědě v družině jern rozkazuje sekýruje a když se děti brání tak žaluje. Určuje kdo s kým, má a nemá kamarádit Je na tom tak, že začíná komandovat i dospělé. Bohužel s její matkou není absolutně řeč, protože holka je jen zmenšené vydání své matky. Moje dcera si mi na ní několikrát stěžovala a rozhodně by mě nenapadlo dceři radit ať kamarádí s někým, kdo ji komanduje... možná mě tu ukamenujete, ale naopak jsem dceři řekla ať se brání, nenechá si to líbit popř. ať jí vysvětlí, že chce mít od ní pokoj a nevšímá si ji. Kdyby za mnou učitelka šla stejně jako za zakladatelkou (ovšem dříve ne nakonci školního roku) vyložila bych narovinu karty na stůl s tím ať si škola udělá pořádek nejdříve s rodinou té holky a pak ať sekýruje ostatní....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.