Šuplíku,
a tak to ona dotyčná hrdinka také posílá ostatní lehnout...a pak podle oblíbenosti řeší v kabinetě, že už zase chybí...a sama nelehne a nelehne...
Na minulém místě mi to zase dávala vyžrat ředitelka, když jsem se jednou probudila se čtyřicítkou horečkou, tak jsem prostě musela ještě ten den dodat neschopenku (já se nemohla postavit na nohy, muž mimo domov...do práce jsem neměla jak se dostat jinak, než to odřídit, abych jí tam tu neschpenku mohla dát....když mi pak omarodilo dítě na podzimní prázdniny a my měli školení o užívání interaktivních tabulích, které já jsem sama dobrovolně absolvovala před necelým půl rokem, navíc jsem coby učitelka informatiky fakt neměla problém s ovládáním techniky, tak mě nechtěla uvolnit, měla kecy, i když jsem doma s dětmi zůstávala minimálně...
No a jinou kolegyni poslala lehnout s rýmičkou, protože co kdyby nemohla za dva nebo tři týdny odjet na lyžák...
Dělala velké rozdíly a prý to tak dělá pořád....
A místní základka...že jsou první a druhý stupeň dva úplně jiné vesmíry bez jakékoliv prostupnosti, jsem tu už psala, když jsem řešila tu naši matikářku...
Plus tedy to, že vy nejste základka, natož klasická
.