Cukr se pozná tak, že je uvedený ve složení. Sacharidy jsou cukry obecně (mono-, di-, poly-). Bílý/rafinovaný řepný cukr patří k monosacharidům, čím méně ho sníš, tím lépe. Sacharidy potřebujeme, ale vhodnější jsou polysacharidy - převažující složka obilovin. Do jogurtu cukr nepatří, teda jako do ovocného se asi dává, ale dá se mu vyhnout - dát si bílý jogurt a dochutit ho ovocným pyré nebo zavařeninou bez cukru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.