V jogurtu jako takovém bych neviděla problém, ten je spíš v přídavcích jako je cukr, aromata...pak záleží, kolik se toho sní. Škrob je prostě škrob, spíš to ukazuje, že je něco šizené. Zrající v kelímku nebo v tanku není zas takový rozdíl, pokud se ten z tanku zase nadále nezabije, což se asi zhusta děje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.